opc_loader

Industrieel wandrek XL - rond - mango hout en metaal

Artikelnr: wandrek.60x16x60.
109,50
Beschrijving

Industrieel wandrek - rond - mango hout en metaal

Een stijlvolle en moderne manier om wat extra opbergruimte te creëren in huis is met dit industriële wandrek. Gemaakt met metalen zijkanten en mangohouten planken, zal dit rek zeker bijdragen aan de sfeer in elke ruimte. Het is voorzien van vier planken waar je allerlei woonaccessoires op kunt zetten, of het nu in de badkamer, keuken of als sfeermaker in de woonkamer is.

Voor een speels effect kun je dit rek ook combineren met andere decoratieitems aan de muur, zoals spiegels of schilderijen.

Het industriële wandrek heeft een unieke stijl die past bij verschillende interieurs. Dankzij de combinatie van metalen zijkanten en mangohouten planken zal het rek zeker opvallen en een echte blikvanger zijn in elke ruimte.

Ook is het wandrek multifunctioneel en kan zowel voor sfeermaker als praktische doeleinden gebruikt worden.
Of het nu in de badkamer, keuken of als opbergoplossing in de woonkamer is, dit rek is zeer veelzijdig.

Het wandrek is voorzien van vier planken waar je allerlei woonaccessoires op kunt zetten, wat het rek niet alleen functioneel maakt, maar ook een stijlvolle manier om decoratie in huis te tonen. Bovendien kun je het rek combineren met andere decoratieitems aan de muur voor een speels effect.


Leveringsomvang: 1x industrieel wandrek rond
(wandrek.60x16x60.)

Afmetingen zijn ca:
Hoogte 60 cm
Breedte 60 cm
Diepte 16 cm

Gewicht is circa 9kg.

Nieuw

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: