opc_loader

DEURBESLAG & RETOUREN

1) Deurbeslag wordt op maat besteld voor u of in delen samengesteld, vandaar dat alle maten en foto's bij ieder product staan om zo goed te kunnen zien wat u koopt. Dus kunt u een en ander voor de aankoop nameten! Deze op maat bestelde artikelen of samengestelde setjes worden dan ook niet teruggenomen!  Wij raden aan om eerst 1 set te bestellen om te kijken of het past.

 

2) Alle maten van de producten staan vermeld in elke advertentie, dus voor de aankoop meten want dat is weten!! Worden artikelen retour gestuurd omdat deze niet passen dan worden handeling kosten van i.i.g. 10 % in rekening gebracht!! Op basis van matching wordt niets retour genomen, daar beginnen wij niet aan, dan beter naar de foto's kijken die spreken voor zich + teksten lezen a.u.b. Niet gedaan dan rekenen wij handelingskosten.

 

3) Evenzo worden gekochte producten die op wens veranderd zijn i.o.m. u,  niet retourgenomen.

 

4) Bij elk product staat de leveringsomvang, dus wat daar vermeld staat is wat u geleverd moet krijgen, meld u direct (binnen 24 uur) op moment dit niet het geval is geweest.

 

5) Artikelen die u retour stuurt moeten binnen 14 dagen na aankoop in dezelfde conditie retour gestuurd worden, verzeker uw pakket voor de zekerheid! Artikelen die later binnen komen worden niet in behandeling genomen.

 

6) Retourartikelen moeten met ordernummer en tenaamstelling overeenkomen!, en vergeet niet uw bankverbinding mee te sturen.

 

7) Attentie: Stuur uw producten bij retour onder verzekering retour, dan wordt u schadeloos gesteld op moment er tijdens transport  onzorgvuldig wordt omgegaan met het product, onderschat dit niet want komt echt veelvuldig voor helaas. Men neemt het niet zo nauw met de pakketten af en toe. Dus: verzekeren tijdens transport als mogelijk!!  Dan kunnen breekbare artikelen nadat deze zijn afgehaald in goede staat bij ons niet retour gebracht worden dit omdat b.v. stenen beelden tijdens transport beschadigingen oplopen, zoals haarscheurtjes.

8) Beelden en artikelen die breekbaar zijn kunnen wij wel opsturen echter liever niet, want een stenen beeld loopt ongewild toch schade op tijdens vervoer door bezorgdiensten. Enige methoden die wel kunnen is op pallet, maar goed hier hangt een prijskaartje aan. Deze artikelen worden dan ook NIET retour genomen!!!

 

9) Let op: op de retourverpakkingen moeten altijd 2 stickers zitten met afzender en order nummer. Alleen dan kunnen wij snel afwerken. De artikelen dienen zorgvuldig weer ingepakt te worden voor retour. Pakketten die bij ons binnenkomen als rammeldoos, omdat het niet goed is her verpakt, worden niet in behandeling genomen. Reden twee stickers: verzendfirma plakt vaak eigen verzendsticker over die van de afzender, wij kunnen dan niet zien van wie het afkomstig is.

10) Grote producten zoals XL beelden, meubels, breekbare producten, etc. die via transport moeten worden geleverd, denk aan palletvervoer en of koerierdienst, hier moet voor ontvangst getekend worden, dus zorg dat er iemand thuis is. Op moment deze orders die al onderweg zijn worden geannuleerd moet u wel rekening houden met de gemaakte kosten, deze worden dan wel in rekening gebracht. Bedrijven kunnen niet gratis en voor niets rond rijden, doen ze ook niet, wij krijgen de rekening en die belasten we door in deze gevallen, maar dat zullt u zelf ook wel begrijpen

 

11) Attentie: Stuur uw producten bij retour onder verzekering retour, dan wordt u schadeloos gesteld op moment er tijdens transport  onzorgvuldig wordt omgegaan met het product, onderschat dit niet want het komt  veelvuldig voor helaas. Men neemt het niet zo nauw met de pakketten af en toe. Dus: verzekeren tijdens transport als mogelijk!

Dan kunnen breekbare artikelen nadat deze zijn afgehaald in goede staat bij ons niet retour gebracht worden dit omdat b.v. stenen beelden tijdens transport beschadigingen oplopen, zoals haarscheurtjes.

 

12) Artikelen die in goede staat worden afgehaald kunnen niet worden geretourneerd, dit omdat bijvoorbeeld stenen beelden tijdens het transport beschadigingen kunnen oplopen zoals haarscheurtjes.

 

RETOURADRES: HANDELSONDERNEMING ETW, KANAALSTRAAT 219-C28, 7547AS, ENSCHEDE.