opc_loader

Betalen

Info over betalen

iDEAL
Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
Voor een bestelling met een iDEAL-betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling. 
Betalen via iDEAL - Telebankieren

-

 

OVERMAKEN PER BANK
Betalen via overboeken per bank

Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro's naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boekt u naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland.

 HANDELSONDERNEMING ETW
- T.n.v:                             Country Classic Design.eu
- Te:                                 Hengelo Ov., Nederland
- Bankrekeningnr.    : NL64RABO0158519698

-                                                          

PayPal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.PayPal

Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

-
Betalen bij afhalen

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. Echter tot een bedrag van € 30,- alles daarboven moet voor het afhalen voldaan zijn! Op onze afhaalvestiging kunt u contant betalen of via internet: makkelijk en veilig.
Probeer u zoveel mogelijk gepast te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk.