opc_loader

Over ons

 

Wij zijn een firma die al geruime tijd actief is binnen het marktgebied in Europa, nu willen wij onze artikelen ook aanbieden in Nederland en België. In veel landen zijn wij al geruime tijd actief in de verkoop van ons zeer uitgebreide assortiment. Door het succes hebben wij de oversteek naar Nederland en België gemaakt.

 

Neem rustig de tijd om door onze site te zoeken naar passende prachtige producten. U kunt de gevonden artikelen in de winkelwagen plaatsen en vervolgens verder gaan met winkelen. Op moment u klaar bent met winkelen kunt u overgaan tot de betaling van de producten. Als de betaling is afgerond ontvangen wij van u online de order. Als de order door ons is gecontroleerd en is goedgekeurd wordt deze verzonden naar het pakhuis in Duitsland. Vervolgens ontvangen wij bericht dat de producten klaar liggen om af te halen.  Dit wordt gedaan door onze medewerker die verantwoordelijk is voor het verzenden van de producten in Nederland. Op moment dat de producten zijn verstuurd ontvangt u van ons een bevestiging. Heeft u vragen, op- en aanmerkingen ten aanzien van de producten en/of de site dan vernemen wij dat graag van u:

 

Mail of bel ons.

 

Alvast bedankt voor de getoonde interesse in onze producten en wij wensen u veel plezier bij de aanschaf van onze producten.

 

Graag tot de volgende aankoop, bedankt!

 

Let op: alle producten die op maat worden besteld s.v.p. vooraf nameten want wij bestellen deze op maat en kunnen dus niet retour worden gedaan. Via onze site kunt u alle producten via meerdere foto's bekijken en beoordelen, alle maten staan bij het product.Bij elk product staat de levering omvang, dus wat daar vermeld staat is wat u geleverd moet krijgen, meld u direct op moment dit niet het geval is geweest! Zo ook producten die i.o.m. klant bijvoorbeeld worden veranderd qua kleur, etc kunnen niet terug worden genomen. Bij retourzendingen a.u.b. bankverbinding meesturen!

 

 

E-mail: info@countryclassicdesign.eu

Bel: 0031(0)640422334