opc_loader
  • Nederlands
  • Deutsch

Lampen vijversysteem buitenlamp tuin nostalgie-lamp buitenverlichting - H.63cm.

Artikelnr: AL-LfSe-10+K-Quad-53
139,50
x
Verzendmethode
:
7,50
Levertijd:
zo snel als mogelijk
Beschrijving

Een mooie padverlichting in retro-look als een individuele lamp als een veelzijdige bijpassende buitenlamp voor romantische avondverlichting op uw terras.

Gelegen in het midden van uw voortuin, op het terras of op een tuinpad, wordt deze lamp een decoratief element voor een smaakvol ontworpen tuinomgeving.

Ons brede assortiment verschillende buitenlampen in vele vormen en kleuren is geleend van historische verlichting uit de vorige eeuwwisseling.
De perfect ontworpen lampenkrukken met hun elegante sierornamenten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Met de respectieve lampkoppen assembleren ze als een perfecte eenheid.
Het uitzonderlijke karakter van elk van deze individuele buitenverlichting, evenals het kleurenschema passen zich aan aan de aardige sfeer!
Zo voegt de stijlvolle buitenlamp subliem toe aan elke gevel en wordt een speciale blikvanger met verschillende loopbrugontwerpen of in beddengoed en vijversystemen!

De lampkrukken zijn gemaakt van roestvrij gegoten aluminium en voorzien van een hoogwaardige poedercoating - dus deze lampen zijn bijna onvergankelijk!
Net zo hoog de koppen van de lamp of paraplu's, die zijn gemaakt van koper en messing.


Let op:
Er is geen kabel voorgeïnstalleerd in de verlichting omdat deze idealiter door de muur of vloer, dwars door de lamp, naar de contactdoos moet worden getrokken, om de stroomvoorziening niet te onderbreken.
Houd er rekening mee dat de elektrische aansluiting alleen mag worden uitgevoerd door een gekwalificeerde elektricien en moet worden verwijderd! De relevante VDE-voorschriften moeten worden nageleefd.


Leveringsomvang: 1 buitenlamp, bestaande uit: 1 lampvoet LFSE-10, 1 lampkop Ploen-40, met inbegrip van glas en keramische fitting.
(AL-LFSE-10 + k-Quad-53).

Materiaal: aluminium
Kleur: groen (mengsel van RAL 6004 en RAL 6005)
Zwart en wit op bestelling met een toeslag van 20% mogelijk. Andere kleuren op aanvraag.
Levertijd afhankelijk van kleur 2-3 weken.

Afmetingen circa: Hoofd quadro: hoogte 53 cm.
Breedte: 22 x 22 cm.
Gewicht: 2,9 kg + glas 0,9 kg = 3,8 kg.

Lampstijl LfSe:
Hoogte: 10 cm [13 cm met bevestigingspen].
Bodemplaat: Ø 17 cm, schroefgat Ø 0,7 cm, 3 montagegaten.
Gewicht: 0,6 kg.

Lamp totale hoogte: 63 cm.
Gewicht: 3,5 kg.

Beoordelingen (0)
Lampen vijversysteem buitenlamp tuin nostalgie-lamp buitenverlichting - H.63cm. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: