opc_loader
  • Nederlands
  • Deutsch

decoratie & accessoires voor iedere ruimte

Deurbeslagset voor de deur, veiligheid montage met klink + knop + rozetten, messing.

Artikelnr: Kn + 1tk + 2DR + 1Si-SR-25.035.245 + 0,33045 + 0,3
249,50

Din links of Din rechts

Beschrijving

Deurbeslagset voor de deur, veiligheid montage met klink + knop + rozetten, messing.

Een klassieke deurknop combinatie als deurbeslagset. Dit aantrekkelijke armatuur is gemaakt af een antiek origineel van hoge kwaliteit messing. De veiligheidsslot rozetten voor een PZ cillinderslot bestaat uit twee delen en kunnen niet worden losgeschroefd van de buitenkant. Is dus beveiligd tegen diefstal-inbraak. Knop en de voet rozet zijn solide gebouwd en prachtig ingericht. De vaste deurknop is via een scharnierpen, wisselstift op de voet rozet gemonteerd aan de buitenkant. De werking van een AC wisselstift: Deurknop wordt vast gezetop de deur naar buiten en van binnen kan de klink werkend worden bediend. Techniek: De M10 - schroefdraad voor rotatie wisselstift wordt gebruikt om in de deurknop  te schroeven - het 8 x 8 mm vierkante doorn zorgt voor rotatiefunctie van de deurklink.

 

De scharnierpen is inbegrepen in een maat van 8x8 mm (dikte). Houd er ook rekening mee dat er oude deuren bestaan met slotmaat van vroeger: van 10 x 10 mm, moderne sloten hebben een DIN-formaat van 8 x 8 mm. - Wij bieden een verdikking op de doorn die dan 10 x 10 mm maakt, zie foto - onderdeel is te vinden in onze webshop !! - niet inbegrepen in deze set, alleen nodig als u verdikking nodig bent naar 10 x 10 mm!!!. Om de slotenset te bevestigen in antieke stijl hebben we ook passende schroeven in het program : Hoge kwaliteit lens hoofd messing schroeven, gepolijst, past bij dit deurbeslag. U kunt deze extra bestellen in de winkel. U kunt ons ook een mail sturen dan maken wij de bestelorder op voor u.

 

 

Levering: 1 deurknop Gründerz. (Non-draaibaar), 2 duwboten rozetten gründerz, gepatineerd 1 deurknop Gründerz, 1 gründerz veiligheidsslot rozet, messing. en 1 roterende half spil.

(Kn + 1tk + 2DR + 1Si-SR-25.035.245 + 0,33045 + 0,33145 + .57545DWS)

 

Afmetingen: Knauf: diameter 5,2 cm x hoogte 6,5 cm Foot Rosette Gründerz:. Dm 58 mm - gat met een diameter van 1,8 cm Veiligheidsslot rozet: rozet: hoogte 70 mm - 57 mm diepte van de buitenste rozet: 1,2 cm / diepte van de binnenste rozet: 0,7 cm lengte van de schroeven: 70 mm gewicht ca. : 1.3 kg.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: