opc_loader
  • Nederlands
  • Deutsch

Liever afhalen? Wij zijn iedere zaterdag van 10:00 tot 14:00 open voor afhaal van bestelde producten!

Stalraam met ornamenten,"Quadretje" gietijzer.

Artikelnr: gietijzerstlar-quadretje-REX-FS-255
76,00

Kies glas soort op maat gesneden

  • Geen glas
  • Antiek glas + €95,00
  • Spiegelglas + €65,00
  • Helder glas + €60,00
  • Spectrum antiek glas (sterkst) + €95,00
Verzendmethode
Post NL:
14,50
Levertijd:
z.s.m
Beschrijving

Stalraam met ornamenten,"Quadretje" gietijzer.

 

Een klassiek gietijzeren raam, welke echt ideaal is voor renovaties en voor inbouw in een tuinmuur of voor een garage, etc.

Op moment u de rustieke roest uitstraling niet bevalt: gietijzer heeft de eigenschap alleen oppervlakte roest (oxidatie) aan zich te binden, deze kan echter eenvoudig afgeborsteld worden.

Men kan dan elk gewenst kleurtype aanbrengen.

De ramen zijn op wens meervoudig leverbaar en zijn eenvoudig van verschillende glassoorten te voorzien. Wij kunnen u op wens verschillende soorten glas leveren.

Het gaat om 4 mm venster glas dat op maat wordt gesneden. Het is echter ook mogelijk om melk,- spiegel,- en antiek glas te leveren.

Het glaswerk is eenvoudig aan te brengen:

Aan de achterzijde van het raamwerk is genoeg plaats om het gewenste glas in te bouwen. De glazenramen kunnen d.m.v. authentiek stopverf of snel met modern siliconenkit.

(Wij zouden graag het product compleet willen leveren echter kan dit niet omdat tijdens transsport er 99% schade zal ontstaan en dat willen we niet!!)

 

Op moment u het juiste raamwerk niet kunt vinden, kijk dan even verder in onze shop om zo alle mogelijkheden te kunnen bekijken!!

Bestellen op maat is echter niet mogelijk.

 

Wij kunnen voor dit raamwerk 4 verschillende soorten glas leveren:

 

Vensterglas: gewoon helder nieuw gesneden glas.

Antiek-glas: Hierdoor krijgt het raam de specifieke klassieke uitstraling. De door blik werkt licht verbogen en waas , met daarin kleine luchtbellen - raam blijft wel doorzichtig.

Melkglas: de ruimte wordt wel voorzien van binnenvallend licht echter kan men er niet doorheen kijken.

Spiegel - glas: Ziet er van ver uit als een echt raamwerk en is sfeervol om aan een wand te hangen, alles ziet men ruimtelijk in spiegelbeeld.

Prijzen glas op aanvraag, glas wordt op maat gesneden voor ieder raam dus dan loopt de levertijd op naar 4 tot 5 werkdagen,  mail ons dan even!!

 

Levering inhoud: 1 x Stalraam met ornamenten,"Quadretje" gietijzer.

Maten circa: hoog 51 x breed 51 cm, de rondboog strat bij 42.5 cm ( maat is zonder de inbouwstrips, deze worden in de muur gemetseld !)

 

Prijzen glas op aanvraag, mail ons dan even!!
 
Attentie: Kan alleen verzonden worden in XXL boxen, dit om transportschade te voorkomen, vandaar iets duurdere verzendkosten.!!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: